P Mirant una mica cap enrere, quina impressió teniu de les fires que heu organitzat aquestes setmanes?

R Estic molt contenta, malgrat que la pluja ens va fer suspendre molts d’actes de la segona fira. En general tot ha anat molt bé; i el més important és que la gent ha gaudit molt tant dels actes més tradicionals com dels més nous.

P Hi ha hagut novetats en el marc de les Fires?

R Cada any intentam que hi hagi algun acte nou. És important perquè crea expectació però no deixam de banda tot allò que funciona i allò que, amb els anys, és ja una tradició.

P Quin paper hi han jugat els veïnats i associacions?

R És un paper fonamental. Sense la implicació de tots, sota la coordinació de l'Ajuntament, no seria possible fer unes fires que tenen devers 20.000 visitants o un Dijous Bo que reuneix unes 150.000 persones.

P Hi haurà més freqüències de tren per visitar la Fira del Dijous Bo?

R Com cada any, Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) habilita freqüències especials, tant el dimecres com el dijous. És un servei molt demandat i molt útil per arribar a Inca i per gaudir dels més de 8 quilòmetres d'exposició.

P I aparcament per als que optin per transport privat?

R Així és. Enguany s'han habilitat quatre solars per aparcar-hi i comptam amb dos aparcaments públics. Posam a disposició dels visitants més places que l'any passat. Però la nostra recomanació és emprar el transport públic.

P Quina extensió ocuparà el Dijous Bo d'enguany i quants de firaires hi participaran?

R Les xifres enguany són similars al passat any. Comptarem amb poc més de 8 quilòmetres d'exposició i unes 620 paradetes. És tanta l'afluència que enguany s'han quedat fora més de 130 peticions d'expositors.

P Algun consell per viure aquest dia tan especial?

R Veniu-hi amb temps i sense pressa per poder gaudir del que es coneix com la fira de fires. Tenim molt per oferir durant tota la jornada.