Consulta aquí todos los actos programados para el Dimecres Bo y el Dijous Bo 2018DIMECRES, 14 DE NOVEMBRE

A partir de les 12.00 h, EXPOSICIÓ RAMADERA. Lloc: plaça del Bestiar.

A partir de les 12.00 h, EXPOSICIÓ DE MOTORS ESTACIONARIS, fabricats des de mitjan segle XIX, i posada en funcionament. TRENCADORES D´AMETLLA ANTIGUES i TAST D´AMETLLES MALLORQUINES. Diferents passis durant la jornada. Lloc: plaça de la Font Vella (darrere els jutjats).

13.00 h XXVI CONCURS MORFOLÒGIC DEL PORC NEGRE MALLORQUÍ. Lloc: plaça del Bestiar.

16.00 - 22.00 h "DIJOUS LA MAR DE BO". II MOSTRA MARINERA. Escola-taller de mestres d´aixa, pesca, coneixement del medi ambient, xerrades, tallers de nusos, simuladors, formació nàutica, mostra i venda d´embarcacions, esports nàutics, vela lleugera, associacions, jocs infantils, actuacions i moltes coses més. Vine, acostarem la mar a Inca. Amb la col·laboració de: Ports IB, AENIB (Associació d´Empreses Nàutiques de les Illes Balears), Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca, ADN Mediterráneo (Asociación de Navegantes Mediterráneo), Federació Balear de Vela i Fundació Joves Navegants. 18.00 h ACTUACIÓ DEL CAPITÀ FLEXES. Ens contarà històries de la mar.

20.00 h CONCERT D´HAVANERES I MÚSICA MEDITERRÀNIA, a càrrec d´ELS GERRETS DE VISTALEGRE. Lloc: plaça de Mallorca i carrer d´Artà.

17.00 - 22.00 h EXPOSICIÓ DE CALÇAT, a càrrec de l´ASSOCIACIÓ DE FABRICANTS DE CALÇAT, presentant els seus productes. Amb la participació de marques de prestigi tals com LOTTUSSE, CARMINA, BESTARD, TLB, CABRIT, APACHE i MIQUEL. Lloc: plaça de Santa Maria la Major.

17.00 - 22.00 h III MOSTRA DE L´ENSAÏMADA. Organització: Tot Espectacles juntament amb l´Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears. Amb la col·laboració de: Associació de Comerciants i Restauradors d´Inca, Consell Regulador Denominació Específica Ensaïmada de Mallorca, Frima i Ajuntament d´Inca. Lloc: plaça de la Llibertat.

17.00 - 22.00 h MERCAT TRADICIONAL PAGÈS, DEMOSTRACIONS DE FEINES DEL CAMP I OFICIS ANTICS. Lloc: plaça del Bestiar, carrers de Bartomeu Coc, plaça d´Orient, carrers de la Sirena, Major, el Comerç, Bernat Salas, Miquel Duran, la Pau, l´Estrella, el Bisbe Llompart fins a l´estació de tren i plaça de la Quartera.

17.00 - 22.00 h EXPOSICIÓ DE MAQUINÀRIA AGRÍCOLA. Lloc: Gran Via de Colom.

17.00 - 22.00 h EXPOSICIÓ D´EMPRESES. Lloc: avinguda d´Alcúdia i Fra Juníper Serra (tram cap a Sant Francesc).

17.00 - 22.00 h EXPOSICIÓ DE CONCESSIONARIS DE VEHICLES, CAMIONS I MAQUINÀRIA PESADA. Lloc: polígon industrial d´Inca.

17.30 h INAUGURACIÓ DEL DIJOUS BO. Xeremiers i Revetlers des Puig d´Inca al tall de cinta inaugural. Lloc: plaça del Bestiar. A continuació, animació itinerant pel recorregut del mercat pagès a càrrec dels xeremiers i actuació dels Revetlers des Puig d´Inca. Lloc: des de la plaça del Bestiar fins a plaça d´Espanya.

18.00 - 21.00 h XARANGA: ELS VALENCIANS. Lloc: tot el recorregut del mercat pagès.

18.00 h INAUGURACIÓ DE LA MOSTRA DE COMERÇ. Organització: Associació de Comerciants i Restauradors d´Inca. Lloc: plaça de Mallorca.

19.00 h INAUGURACIÓ de l´exposició d´escultures amb ferro i arrels d´ullastre "FUSIONS" de TONI DE LA MATA i RAFEL CIFRE. Lloc: Centre Sociocultural del Consell de Mallorca (carrer del Bisbe Llompart, 56).

20.00 h LLIURAMENT DEL PREMI i INAUGURACIÓ DE L´EXPOSICIÓ DEL IX CERTAMEN D´ARTS PLÀSTIQUES DIJOUS BO 2018. Lloc: Sa Quartera Centre d´Art.

DIJOUS, 15 DE NOVEMBRE

9.30 - 17.30 h EXPOSICIÓ RAMADERA. Lloc: plaça del Bestiar.

9.30 - 17.30 h, EXPOSICIÓ DE MOTORS ESTACIONARIS, fabricats des de mitjan segle XIX, i posada en funcionament. TRENCADORES D´AMETLLA ANTIGUES i TAST D´AMETLLES MALLORQUINES. Diferents passis durant la jornada. Lloc: plaça de la Font Vella (darrere els jutjats).

10.00 - 20.00 h EXPOSICIÓ DE CALÇAT a càrrec de l´ASSOCIACIÓ DE FABRICANTS DE CALÇAT, presentant els seus productes. Amb la participació de marques de prestigi tals com LOTTUSSE, CARMINA, BESTARD, TLB, CABRIT, APACHE i MIQUEL. Lloc: plaça de Santa Maria la Major.

10.00 - 20.00 h "DIJOUS LA MAR DE BO". II MOSTRA MARINERA. Escola-taller de mestres d´aixa, pesca, coneixement del medi ambient, xerrades, tallers de nusos, simuladors, formació nàutica, mostra i venda d´embarcacions, esports nàutics, vela lleugera, associacions, jocs infantils, actuacions i moltes coses més. Vine, acostarem la mar a Inca. Amb la col·laboració de: Ports IB, AENIB (Associació d´Empreses Nàutiques de les Illes Balears), Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca, ADN Mediterráneo (Asociación de Navegantes Mediterráneo), Federació Balear de Vela i Fundació Joves Navegants. Lloc: avinguda d´Alcúdia i carrer d´Artà.

10.00 h - 20.00 h MERCAT TRADICIONAL PAGÈS, DEMOSTRACIONS DE FEINES DEL CAMP I OFICIS ANTICS. Lloc: plaça del Bestiar, carrers de Bartomeu Coc, plaça d´Orient, carrers de la Sirena, Major, el Comerç, Bernat Salas, Miquel Duran, la Pau, l´Estrella, el Bisbe Llompart fins a l´estació de tren i plaça de la Quartera.

10.00 h - 20.00 h III MOSTRA DE L´ENSAÏMADA. Organització: Tot Espectacles juntament amb l´Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears. Amb la col·laboració de: Associació de Comerciants i Restauradors d´Inca, Consell Regulador Denominació Específica Ensaïmada de Mallorca, Frima i Ajuntament d´Inca. Lloc: plaça de la Quartera.

10.00 - 14.00 h XARANGA: ELS VALENCIANS. Lloc: tot el recorregut del mercat pagès.

10.00 - 19.00 h EXPOSICIÓ I VENDA DE MOBLES I ANTIGUITATS. Lloc: carrer de la Fira, 10.

10.00 - 20.00 h MOSTRA DE COMERÇ. Organització: Associació de Comerciants i Restauradors d´Inca. Lloc: plaça de Mallorca.

10.00 - 20.00 h EXPOSICIÓ DE MAQUINÀRIA AGRÍCOLA. Lloc: Gran Via de Colom.

10.00 - 20.00 h MOSTRA D´EMPRESES. Lloc: avinguda dels Reis Catòlics.

10.00 - 20.00 h EXPOSICIÓ DE CONCESSIONARIS DE VEHICLES, CAMIONS I MAQUINÀRIA PESADA. Lloc: polígon industrial d´Inca.

11.00 h XEREMIERS I REVETLERS DES PUIG D´INCA. Animació itinerant pel recorregut del mercat pagès a càrrec dels xeremiers i actuació dels Revetlers des Puig d´Inca. Lloc: plaça d´Espanya i carrers del mercat pagès.

A partir de les 12.30 h, 6è DINAR BENÈFIC DE PEIX FRESC DEL MERCAT D´INCA en favor de l´associació AUBA MALLORCA. Donatiu: 3 € (ració + tassó de vi). Amb la col·laboració de: Opmallorcamar, Peix Ca´n Mateu, Son Bordils i Ajuntament d´Inca. Lloc: Mercat Municipal d´Inca (Mercat Cobert).

12.30 h XEREMIERS I REVETLERS DES PUIG D´INCA. Petites ballades a les places. Animació itinerant pel recorregut del mercat pagès a càrrec dels xeremiers i actuació dels Revetlers des Puig d´Inca. Lloc: plaça d´Espanya i carrers del mercat pagès.

13.00 h ENTREGA DE PREMIS DEL XXV CONCURS MORFOLÒGIC DEL PORC NEGRE MALLORQUÍ. Lloc: plaça del Bestiar.