Llegan las fiestas de Sant Agustí y la popular peña el Cosso difundió ayer su vídeo, anunciando que "el Cosso i la mala puta de sa Quica són morts".

Puede verse a través de YouTube y el Facebook de Felanitx en Moviment. Este año, la masificación y el alquiler turístico, en el punto de mira de la peña.

Texto completo del comunicado:

Felanitxers, forasters, españoles todos!El Cosso i la mala puta de sa Quica són morts.El que no varen aconseguir les flitades, les penyes "amigas", imitacions barateres i la cervesa calenta, ho haurà aconseguit la massificació d'invasions estrangeres que patim els mallorquins i molt especialment els cosseros, han mort sa Quica, que ha traspassat a 33 anys, l'edat de Jesús. Pobreta ella que no ho ha pogut aguantar.En conseqüència sa guarda de "hienas" que custodiam la Quica ens dissolem i entregam les armes. Fins i tot hem posat l'ombra del Palio a llogar a Airbnb.Quedau tots citats el dia 28 d'agost a les 7 am a la Punyalada per celebrar les exèquies de la nostra festa i l'entrega del cos de la Quica a la ciència.Els pròxims dies podreu trobar camisetes commemoratives del funeral als llocs de confiança.Amén.