25 de agosto de 2016
25.08.2016
Obituario

Rafel Ferriol Bauzá, ´es Corredor´, mor als 82 anys

25.08.2016 | 01:35
Rafel Ferriol, ´es Corredor´.
Ahir morí Rafel Ferriol Bauzá, en Rafel es Corredor, a causa d´una llarga malaltia. Havia nascut el 1934 a Petra, però va residir a Maria la major part de la seva vida.
Va esser pagès de professió. Però pel que tota l'illa el coneixia era per ser un bon ciclista. Fins fa poc més d´un any s'atrevia a arribar fins a Lluc. Va recórrer tots els graons d´aficionat del ciclisme fins arribar a la llicència amateur de primera categoria. Va pertànyer al Club Minaco i al Gal·les. Va fer podi en la primera Volta a Mallorca per aficionats a 1957, i el 1959. Formant part de l'equip Gal·les, amb Jordi Nicolau i Elías Costa, es va proclamar campió de Balears i va ser tercer en el Campionat de Ruta. Entre 1955 i 1961 va córrer més de 100 curses. En 1960 es va casar amb Catalina Oliver Bergas i curiosament aquell mateix any va guanyar la darrera etapa de la Volta a Astúries.
Ahir a la nit es va celebrar el funeral a l'església de Maria.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Restaurantes en Part forana

Los mejores restaurantes en Mallorcaa

Descubre los mejores restaurantes en Mallorca: Calvià, Sóller, Alcúdia, Manacor... y disfruta de tu tiempo libre con la mejor gastronomía.


¡Síguenos en las redes!

 
Enlaces recomendados: Premios Cine