Ens podem fiar de les propostes de solució que fa el PP de Balears?

Sebastià Barceló Castillo

Per contestar aquesta qüestió convé repassar la història recent. Recordar les primeres mesures en aquesta legislatura:

   Abaixar l’impost autonòmic per Successions, que beneficia sobretot als rics

   Suprimir l’Oficina Anticorrupció que beneficia a...

   Anomenar per alts càrrecs a persones amb currículum inadequat, per al càrrec.

   I la darrera, fer un Decret que elimina la Comissió de Medi Ambient i simplifica els tràmits i controls per autoritzar la construcció, regularització de les obres il·legals... També esborra la Llei de Benestar per a les generacions presents i futures de les Illes Balears.  Aquesta va ser el resultat d’una Iniciativa Legislativa Popular en la que amb el lema Avui per demà hi participaren i la signaren més de 12.000 ciutadans. I que va ser aprovada al Parlament a la legislatura anterior amb el suport dels Partits del Pacte de Progrés.

   Em vaig apuntar a la campanya perquè tenc un nét i vull que pugui viure la seva vida en un país habitable i saludable amb una educació que l’ajudi a conèixer-lo i a estimar-lo i on pugui usar la seva llengua (la pròpia) a tots els àmbits, inclosos els serveis i l’Administració. Amb aquesta llançada a la paperera d’una llei em sent despreciat com a ciutadà que creu en la democràcia participativa. I ho sent sobretot pel meu nét. El seu futur i els del que l’acompanyaran no el tenen en compte. Pa per avui i fam per demà.

   Coneguent la història, ens podem fiar de les propostes dels governants del PP per solucionar els problemes que ens ha dut al tots la massificació i els excessos del turisme?

   Que cadascú respongui i actui conseqüentment.