Campanet és un poble on el repecte als seus veïnats és ben minso. Hem de patir cap setmana sí i cap de setmana també tota classe de festes. I aquest cap de setmana una altra organitzada per uns dels bars de la plaça.

A mi m’agradaria saber què és el que li donen al consistori perquè aquest permeti que una gran part del pble es trobi a mercè d’una guarda de gats i maleducats a canvi de l’enriquiment d’un negoci?

La policia totalment absent mentre els carrers s’omplen de gent que condueix gata el cotxes (i ja que hi són peguen tocs als aparcats), vomitin, cridin i amenacin a qualque veïnat que els recorda que és tard i volen dormir.

El que passa a Campanet amb els anomenats «tardeos» és de vergonya. Durant una nit i amb el vist i plau de l’Ajuntament els veïnats hem de viure amb por per la nostra seguretat (i la de les nostres cases i cotxes), sense poder dormir perquè el carrer se’ns ha omplert de gorans que criden, toquen les portes, tiren botelles i escupen... i tota aquesta meravella, permesa per la inacció de la policia del poble i de l’Ajuntament a canvi de què... idò a canvi de que un o dos negocis s’omplin les butxaques.

Una vergonya!