Suscríbete Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Urgències son Espases

Voldria amb aquesta carta manifestar el meu sincer agraïment al servei d’urgències de Son Espases que em va atendre dia 29 de juliol d’una manera tan exquisida com professional a l’hospital de referència. En concret a Maria del Carmen Melendez Mayo, Maria Magdalena Comas Ginard i Juan Antonio Cardona Palmer del servei de ginecologia. Vaig quedar admirada del tracte tan humà que em varen dispensar i la seva professionalitat i eficàcia a l’hora de diagnosticar i resoldre la meva situació. Una actitud digna de tota la meva admiració amb la carrega inhumana que estan suportant degut d’una part a la pandèmia actual i de l’altra a actituds i comportaments incívics de persones desagraïdes, mal educades i ignorants inconscients de la sort que tenen de poder gaudir d’una sanitat pública d’autèntic luxe.

Compartir el artículo

stats