Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Una ‘Adoració’ magnífica

Voldria expressar el meu desacord amb la crònica de la Sra. Maria Elena Vallés arran de la representació de l’Adoració dels tres Reis d’Orient el passat 6 de gener a Ses Voltes. Vaig assistir-hi com a espectadora i vaig participar en aquest muntatge fa dos anys, i crec sincerament que ha estat una de les millors ‘Adoracions’ que s’han duit a terme a la nostra Ciutat.

La Sra. Vallés qualifica de «tèbia» l’edició d’enguany quan, en la meva opinió, els actors ho varen donar tot damunt l’escenari. Bona prova d’això varen ser els nombrosos aplaudiments que se sentiren al llarg de la representació com també l’ovació final, amb bona part del públic assistent dret i agraint el seu esforç sobre el cadafal de Ses Voltes. La Sra. Vallés parla així mateix d’un casting «descompensat», quan tothom que coneix l’entorn de l’Adoració de Ses Voltes sap que hi participen indistintament persones avesades a fer teatre junt amb d’altres provinents de diferents sectors de la cultura o de la política que mai han trepitjat un escenari, i que precisament això és el que fa d’aquest muntatge una proposta tan lúdica com entretenguda. 

Crec, en definitiva, que la d’enguany ha estat una més que digna Adoració, sobretot si tenim en compte les circumstàncies en què s’ha hagut de dur a terme (actors amb mascareta, aforament limitat, distàncies...). Són moltes les hores d’assaig i dedicació que hi ha darrere el muntatge, ho sé per experiència, i crec que seria d’agrair una mica més de comprensió i generositat a l’hora de fer una crítica. I més en aquests temps, en què tot resulta tan complicat i en què per tant qualsevol esforç per mantenir la «normalitat» mereix el nostre suport i agraïment cap a les iniciatives lligades a la nostra cultura i la nostra tradició, com és el cas de l’Adoració de Ses Voltes.

Compartir el artículo

stats