Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Bernat Jofre

Amb Vox, i els principis pels altres

Aquest dimarts setze de març els actuals ocupants del Parlament de les Illes Balears han tornat a fer palesa la seva peculiar empatia davant la societat. Rebutjant una mida mínimament solidària amb el patiment que està vivint la població balear. La Proposició No de Llei presentada a la Comissió d’Hisenda sobre una possible renúncia a una paga extra ha fracassat. Altre cop, - i ja van quatre vegades en menys d’un any - que els parlamentaris i les parlamentàries augmenten encara més la distància que els separa dels seus votants.

En aquesta votació, s’ha tornat a demostrar que els diners fan curiosos companys de llit: Més per Mallorca, Més per Menorca, Unides Podem, PSIB i VOX s’han unit . Mentre que la dreta tradicional - PP i C’s - s’ha abstingut, la qual cosa encara els alaba. Tot i que el PI ha presentat la iniciativa apel·lant a les dificultats intrínseques que està vivint la ciutadania de les quatre illes, l’esquerra d’aquest país s’ha unit amb l’ultradreta. Sense despentinar-se.

Sembla que els discursos sobre la solidaritat queden molt lluny, també els dels «cordons sanitaris» a la formació de Santiago Abascal. Així és: VOX sembla ser el veritable vector pel qual estan passant les darreres votacions a la Sala de les Cariàtides i les seves Comissions.

Per la nostra esquerra, «la pasta», sembla ser el primer de tot. I els gestos envers els votants, que els faci un altre.

Compartir el artículo

stats