Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Opinió

Victòria i bona imatge a Montilivi

Només per veure en directe el gol de Salva Sevilla s’ho va pagar quedar davant el televisor. Sense cap dubte ha estat, fins ara, la millor jugada de la temporada i del partit. La començà l’andalús, la continuà Amath amb una excel·lent passada, i acabà en una rematada magnífica del migcampista mallorquinista, el veterà de la plantilla. Un gol gairebé de manual, que va sorprendre el Girona quan encara no s’havien jugat ni cinc minuts de partit.

Amb una gran exhibició de Ruiz de Galarreta, el Mallorca va saber mantenir la calma durant tot l’horabaixa i sobretot la tensió competitiva. La victòria, tercera de la temporada fora camp, representa mantenir la segona plaça de la classificació, situar-se a dos punts del líder i quedar com l’equip més poc golejat de la categoria, a més de ser l’únic imbatut fora camp.

Segurament l’empat de l’Espanyol a Fuenlabrada va esperonar els mallorquinistes, que veieren i aconseguiren la possibilitat de retallar punts a l’equip català. La manera com varen sortir a disputar el partit a Montilivi va quedar a les antípodes de l’actitud davant la Ponferradina a Palma.

El zero a un té molt de mèrit, perquè el varen saber mantenir durant tot el partit i sense posar-se més nerviosos del que feia falta. L’anul·lació del gol del Girona per part del VAR també va ajudar. El que volem, però, destacar és, una jornada més, la solidaritat que mostrà l’equip en totes les línies.

A la segona part, el ritme de joc va baixar un poc, però davant la porteria de Reina no hi va haver gaires problemes. Podríem qualificar la victòria com de les prestigioses, ja que va ser davant un equip que també pretén tornar a Primera Divisió.

Tres punts importants per rebre, la pròxima jornada a Son Moix, el tercer classificat: l’Spòrting de Gijón. Tornarà a ser un partit de pinyol vermell.

Compartir el artículo

stats