La gent està farta de corrupció i de mentides. Farta que ens prenguin el pèl i que la crisi sempre la paguin els mateixos. Farta de la falta de democràcia real, de governs autoritaris que ens tracten com a nins petits.

És per això cada vegada som MÉS els ciutadans i ciutadanes que volem canviar les coses. Som MÉS els qui volem participar per aconseguir canvis reals. Amb les primàries de MÉS per Mallorca ens obrim a la participació de tothom: perquè quan la política s´obri als ciutadans, els ciutadans participam.

Som MÉS els qui volem un Govern que actuï amb transparència, dialogant, no prenent decisions per decret llei. Som MÉS els qui volem un Govern que tengui com a prioritat les persones, que treballi de valent perquè hi hagi feina de qualitat, i no els contractes precaris i mal pagats que tenim ara.

Som MÉS els qui volem que els centres de salut i els hospitals estiguin oberts, i no hi hagi les llistes d´espera actuals. Els qui volem un Govern que treballi per una educació de futur i de qualitat, i no un Govern que faci de les aules un camp de batalla.

Som MÉS els qui volem un Govern que estimi Mallorca. Que estimi aquesta terra, aquesta gent, la que ha nascut aquí i la que ha triat venir aquí. Que estimi la nostra llengua, la nostra cultura, la nostra manera de ser. Que estimi Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Participar en aquestes primàries és participar en el canvi que necessita Mallorca i Balears. Prop de 8.000 persones s´han inscrit en el cens per poder votar en aquest procés: el proper dissabte hem d´omplir les urnes de vots, perquè una gran participació en aquestes primàries serà una passa de gegant cap al canvi polític i social al nostre país.

És molt important que la jornada de dissabte sigui un èxit de participació i de mobilització, i que tothom que s´ha inscrit en el cens vagi a votar.

Que voti lliurement els candidats que vulgui, per fer unes llistes plurals al Parlament, al Consell i a l´Ajuntament de Palma. Per primera vegada a Balears serà la ciutadania qui triarà directament les candidatures que es presentaran a les eleccions. I, de ben segur, les llistes que surtin elegides de les primàries obertes de MÉS per Mallorca seran les candidatures més solvents i capaces de dur el canvi polític i social per construir un país més lliure, més just i més sostenible. Perquè som MÉS els qui volem recuperar el futur, i entre tots i totes ho podrem fer.