Ingredients: 5 cebes blanques, una magrana desfeta en grans, 100 ml d’oli, 100 ml d’aigua calenta, llevat, una culleradeta de sal, 300-400 grams de farina de pastisseria, una cullerada sopera de mantega (o alternativament un ou batut), pebre bo, una pessigada d’herbes provençals, o una mescla de romaní, farigola i moraduix., una cullerada de mel, 100grams de sobrassada de porc negre i una copeta de Frígola eivissenca.

Es fa la base de la coca com ja s’ha explicat a la coca de recapte.

Es trinxen les cebes en juliana. Es passen per la pella amb oli verge, el pebre bo, la culleradeta de mel i les espècies provençals. Un cop veiem la ceba gentilment vençuda la retirem del foc.

Sobre la safata amb la massa ben estesa es dispersen les cebes tot cobrint tota la superfície. Es trempen els grans de magrana amb la copeta de Frígola. Es disposen fent trossos petis amb dibuix harmònic els grams de sobrassada, es dispersen els grans de magrana amb la frígola sobre la superfície de la coca.

S’enforma a 200 graus durant mitja hora segons el forn.

Bon profit!!!