Ingredients: 100 ml d’oli verge, 100 ml de suc mandarina, 400-500 grams de farina, 100 grams de farina d’ametlla o ametlles crues picades, 100 grams de sucre, un ou cru, 2 kg de rem sense llavors, un dau de llevat, dues cullerades de confitura de pebre coent de Caimari, 24 petits pebres grecs farcits de feta.

Es disposen dins un bol els 100 ml d’oli verge, el dau de llevat, l’ou cru batut, 75 grams de sucre, els 100 grams d’ametlles picades í el suc de mandarina amb el dau de llevat. Es bat tot amb una cullera de fusta i es va afegint la farina evitant que es formin grums. Al final es pot ja pastar amb les mans ja que la massa no s’aferra. Es tova al forn a 35ºdurant una hora. A l’endemà es torna a pastar, s’afegeix un poc més de farina i es fa estovar de bell nou. 

Es selecciones i tallen per la meitat els gras de raïm. Es trempen amb 25 grams de sucre i les dues cullerades de confitura de pebre coent. .

S’estén la massa de la coca sobre la safata que anirà al forn, se li afegeix el rem . Va tot al forn a 180 graus durat 25-30 minuts segon el gust. 

Quan surt del sorn, es disposen els 24 petits pebres grecs farcits amb formatge feta.

Bon profit!!!