La pianista Ivón Frontela ha rebut nombrosos premis, com a solista, acompanyant cors, orquestres, agrupacions de cambra i ballet. Oferim un programa que combina la seva formació de l’escola russa amb la seva influència nativa cubana.

Ha tocat als grans festivals d’Espanya: Festival Internacional de Santander, Quinzena Musical de Sant Sebastià, Festival de la Porta Ferrada, Festival de Cap Roig, Festival de Cambrils, Festival Iberoamericà de Cadis, Veranos de la Villa de Madrid, Estival Valladolid, a l’Òpera de Maó i a Can Ventosa d’Eivissa. Des de l’any 2000 resideix a Palma, on ha actuat a l’Auditorium, al Conservatori, al Principal, al castell de Bellver, i a nombrosos escenaris.

Ha tocat com a solista amb l’Orquestra de l’Acadèmia a Sant Petersburg, amb l’Orquestra de l’Òpera de Szeged (Hongria), amb els Solistes del NYCB, amb la seva germana Ivet, ha fet concerts a França, als Estats Units i, per descomptat, a Cuba.

EUROMUSICA produccions, 25 anys a Palma

Fundada el 1986 (antiga MUSICAMERICA S.L.) l’agència de representació i producció de concerts EUROMUSICA Produccions, fins a 1995 a Madrid i des de llavors al barri de la Calatrava a Palma, destina tota la seva activitat com a proveïdor de música i dansa a les entitats organitzadores i patrocinadors d’Espanya.

En aquests 36 anys de treball EUROMUSICA ha fet possible que els millors artistes de la clàssica, la dansa, el flamenc i el jazz d’Europa i Amèrica visitin Mallorca i Espanya.