Voicello Òpera Mediterrània és la nova proposta musical de la soprano Carme Garí i el violoncel·lista Gabriel Fiol per al 2021.

Un nou projecte que reuneix la seva passió per la música, sobretot la clàssica, amb la seva inquietud per a fer-la arribar a tots els públics d'una forma inesperada i innovadora.

Això els ha motivat a crear el seu propi estil musical, que ja deixaven veure al concert Crossover Òpera Pop i que amb aquesta nova proposta vol anar més enllà per a emocionar el públic amb les seves pròpies inquietuds i la seva història d'amor. Carme Garí brilla amb la seva expressivitat vocal, amb increïbles canvis de registre i vestuaris, mentre que Gabriel Fiol impressiona els espectadors amb els seus innovadors arranjaments per al seu violoncel acompanyat del pedal de loops i un violoncel elèctric de color negre. Miquel Marquès, per la seva banda, hi afegeix la modernitat de la música moderna amb els ritmes de la bateria.

El primer disc de Voicello va guanyar el Premi al Millor àlbum de Música Clàssica de Balears Enderrock 2018. La seva música ha sonat en directe a les nostres Illes, la Península, arreu d'Europa, a la Xina i els EUA. Aquest 2021 despullaran les seves ànimes davant el públic amb una posada en escena molt més teatral i la mar Mediterrània com a protagonista.