Concurs anual organitzat per les biblioteques de Son Cladera, Son Sardina, Son Gotleu, Son Ximelis i el Coll d'en Rabassa, biblioteques actualment gestionades per Estudi6.

Del 17 al 21 de març els joves de 12 a 18 a anys podran fer arribar els seus relats a una de les cinc biblioteques. Al llarg de les anteriors edicions han participant més de 300 joves i han col·laborat amb nosaltres molts de centres educatius de Palma: IES Son Rullán, CC CIDE, CC Sant Josep Obrer, CC Sant Antoni Abad, IES Madina Mayurca, IES Francesc de Borja Moll, CEIP Pere Rosselló i Oliver, IES Josep Sureda i Blanes, IES Antoni Maura, Col·legi San José de la Montaña...Aquest any una de les participants en les darreres edicions i guanyadora en la cinquena edició passa a formar part del jurat mantenint la seva implicació aquest projecte.

Al concurs trobam dues categories, la primera de 12 a 14 anys i la segona de 15 a 18 anys. Les propostes han de ser originals i inèdites, en castellà o en català i tenir una extensió entre 300 i 400 paraules. Un gran repte amb grans premis, dos llibres electrònics per al primer premi de cada categoria i dos xecs per a llibres per als segons.