Unexploded Bomb és un videojoc escènic. Una peça de dansa contemporània vehiculada a través de la Ficció Interactiva, un software que simula un entorn on els jugadors utilitzen comandos, instruccions o ordres de text per controlar els personatges i influenciar l'ambient. Una forma de narració interactiva, on el jugador es sent un agent actiu en la trama.

Aquesta proposta és un sistema coreogràfic per una sola intèrpret, conduït per una tècnica i una directora en directe i amb un important pes en la presa de decisions per part del públic.

A través d'imatges de Lee Miller i cròniques de Marta Gellhorn, ambdues corresponsals de guerra, es crearà l'univers poètic per on es mou la nostra intèrpret. La juxtaposició de l'esperit de joc amb un entorn real i cru i el diàleg entre la llibertat i les limitacions seran els elements a través dels quals s'engranarà la peça.

Una coproducció del Teatre Principal de Palma amb Elena Lalucat

Espectacle inclòs al festival PalmaDansa

+ Principal Plus! Col·loqui amb membres de la companyia en acabar la funció del dia 14 a la Sala Petita

+ Principal Streaming Aquest espectacle compta amb la possibilitat de veure la funció del dia 16 des de ca vostra a un preu més reduït, adquirint una entrada en streaming