"Ultimum Votum", és una obra de gènere comèdia apte per a tots els públics, en especial a la nostra gent de l'illa de Mallorca. En el 2014 les Germanes Rosenditas aparegueren per primera vegada en escenaris amb l'obra " En es convent hi falta gent" amb gran èxit entre els pobles, fet que en 2017 es va dur a l'Auditòrium de Palma. Aquest 2019, tornen les Germanes Rosenditas amb més força amb una nova trama. T'ho perdràs?

Sor Rosenda ha mort. Ella, va ser la monja de la Congregació de les Germanes Rosenditas més apreciada del se poble. I a pesar de estar els seus darrers anys de la seva vida, servint al convent de Sineu, La seva darrera voluntat era ser enterrada amb la seva família de Sant Jordi. Les altres germanes, Sor Matilde, Sor Rosario, Sor Benita i la Superiora, no poden deixar aquest darrer vot, però Don Gori no acepta el trasllat del cos.

Què faran les germanes davant aquesta situació? Escoltaran l"ultimum Votum de Sor Rosenda? Seguiran amb els guirigalls i rialles de les germanes Rosenditas?