Uep! Limud 2022 forma part de les activitats programades amb l’Ajuntament de Palma dins el marc dels Dies Europeus de la Cultura Jueva. Com ja és costum als nostres esdeveniments, podràs escollir entre diferents temàtiques relacionades al món jueu en tres idiomes (castellà, català i anglès) i en aquesta ocasió oferirem un programa cultural amb el focus posat en els residents a Mallorca.

Uep! Limud 2022 és la celebració de la cultura jueva, la creativitat i l’aprenentatge. Es basa en el principi segons el qual tots podem ser estudiants i mestres alhora.

A Limud hi trobaràs una fantàstica selecció de temes, activitats i experiències, tallers pràctics, actuacions, taules rodones, debats, textos a la teva disposició per a l’estudi i l’anàlisi, i molt més.

Entre les diferents activitats simultànies que s’esdevenen per artistes, acadèmics, xefs, empresaris i entusiastes cada hora, tria la que més t’interessi.. En aquesta edició hi podràs escollir entre alguna de les temàtiques següents: Política, Diàspora, Literatura, Cal·ligrafia, Cuina, Arquitectura, Cinema, Art & més.

Uep! Limud és un esdeveniment gratuït organitzat ad honorem per voluntaris de Limud Mallorca. Si vols fer una donació a l’esdeveniment, per favor fes-la fent clic al següent enllaç https://limudmallorca.com/ca/donacions/