Tomeu Granera

En Tomeu Granera és un pallasso enamorat dels llibres, dels malabars, dels titelles, de la màgia, del monocicle i, sobretot, enamorat dels contes inspiradors i biografies que parlen de l’autoestima, de la superació personal, de la superació dels entrebancs de la vida...

Li encanta llegir llibres sobre educació, compartir coneixements, motivar i inspirar els infants i els adults a ser curiosos, a no aturar d’aprendre mai. A partir d’aquesta premissa, crea un espectacle que fusiona tècniques de circ amb contes que treballen sobretot l’autoestima i altres valors que proporcionen als infants eines per a ser més feliços i aportar així més felicitat al món.

L’actor anirà mostrant, a poc a poc, diversos llibres de contes (Contes per a genis, Contes per a nenes i nens feliços, Avui seré millor que ahir, Contes per estimar-te millor...) que estotja dins la seva maleta màgica: na Maria, la seva súper secretaria! Alguns contes, els contarà sencers, d’altres els deixarà a mitges per motivar els infants a llegir-los per esbrinar el final de la història, d’altres els interpretarà amb ajuda del públic. Amb cada llibre hi ha una petita demostració de circ (malabars, equilibris, xanques, monocicle...) que es barreja amb el missatge contat.

Amb els contes i els seus coneixements va inspirant i mostrant a tothom que junts podem canviar el món, i com diu el personatge: «Si tu aprens a estimar-te millor, sabràs estimar millor totes les altres persones, animals, natura i tot allò que t'envolta!».

Intèrpret: Daniel Domínguez