La dessetena edició del popular concurs d'espectacles curts de teatre de barra continua amb quatre peces breus interpretades a l'escenari de forma consecutiva:

1. LA DIMENSIÓ DESCONEGUDA (Autora: Irene Niubó. Director: Ivo Erasmo. Intèrprets: Aina Compte i Pedro Orell. Gènere: terror)

En Jaume entra dins del bar de n'Aina per a comprar el seu local, però la negociació es complica misteriosament. Sense voler, en Jaume s'ha endinsat dins el crepuscle entre les llums i les ombres, una zona on esdevenen successos i coses extraordinàries. Què no és possible? Tot és possible a La Dimensió Desconeguda.

2. DEXTER (Autora: Eva Moreno Bosch. Director: Albert Melich. Intèrprets: Albert Melich i Núria Fiol. Gènere: comèdia)

Dexter no és un assassí a l'ús. És un policia forense que ha de saber satisfer una necessitat: matar, sí, però a qui s'ho mereix i amb un codi d'honor inviolable. Aquesta nit de cacera les coses no li surten com mana el seu precepte, i entra al Gaslight Cafè en cerca de film plàstic, per al seu ritual d'esquarterament, i per al propietari del Tesla que bloqueja el seu cotxe. Però Sussie, la cambrera, té altres plans per a ell.

3. LOS SOPRANO (Autor: Manel I. Serrano. Director: Bernat Molina. Intèrprets: Marian Vilalta i Joan Manel Vadell / Alex Tejedor. Gènere: drama)

Tot apunta a la típica situació "terapeuta/pacient" entre la Dra. Melfi i Tony Soprano, però potser quelcom s'interposa entre la voluntat dels personatges d'aquest homenatge a la mítica sèrie i els actors que els interpreten.

4. LUCIFER (Autor: Alfonso Morillas. Director: Àlex Tejedor. Intèrprets: Laura Andújar i Josep Mercadal. Gènere: comèdia)

Al principi, l'àngel Llucifer va ser expulsat del cel i condemnat a regnar a l'infern per a tota l'eternitat... fins que va decidir anar-se'n de vacances.