Visamar exhibició cinematogràfica, SL

Argument

Els professors Martin, Tommy, Peter i Nikolaj són col·legues i amics en un institut de Copenhaguen. Els quatre pugnen amb estudiants desmotivats i senten que les seves vides s'han tornat avorrides i ràncies. En un sopar per a celebrar el quarantè aniversari de Nikolaj, la colla comença a parlar sobre el psiquiatre Finn Skårderud, que ha teoritzat sobre el fet que tenir un contingut d'alcohol en sang de 0.05% fa ser més creatiu i estar més relaxat. Mentre el grup descarta la teoria, Martin, que està deprimit a causa dels problemes matrimonials, s'inspira i comença a beure a la feina. La resta de la colla decideix unir-s'hi, considerant l'experiència com un experiment per a corroborar la teoria de Skårderud. Acorden un conjunt de regles: el nivell d'alcohol en sang mai no ha d'estar per sobre de 0.05% i no han de beure després de les 8 del vespre.

En poc temps, els quatre membres del grup es troben més relaxats tant al treball com a la seva vida personal. Martin, en particular, queda encantat quan finalment aconsegueix tornar a connectar amb la seva dona i els seus fills. En posar-se d'acord en que l'experiment s'ha de dur més lluny, el grup augmenta el límit diari a 0,1%. En considerar que les seves vides milloren, decideixen sobrepassar el límit per a observar com responen els seus cossos i les seves ments. Després d'una nit divertida i d'arribar a casa borratxos, tant Martin com Nikolaj són confrontats per les seves famílies. La família de Martin expressa la seva preocupació perquè estigui fregant a l'alcoholisme, evidenciant que ha romàs borratxo durant setmanes. Després d'una intensa discussió, l'esposa de Martin el deixa. Finalment, abandonen l'experiment.

Mesos després, tots els membres del grup han deixat de beure durant el dia a excepció de Tommy, que s'ha tornat alcohòlic. Expulsat del seu treball, Tommy puja al seu vaixell, navega mar endins i mor (presumptament en suïcidar-se). Els tres amics restants surten a sopar després del funeral de Tommy i es mostren reticents a l'alcohol que s'hi serveix. Mentre sopen, un grup dels seus estudiants acabats de graduar passa en automòbil i Martin, Peter i Nikolaj s'uneixen a la celebració. Martin rep un missatge de la seva esposa en què diu que està disposada a donar-li una darrera oportunitat. Trist i joiós, Martin balla amb la resta