Ens traslladarem al segle XVII a través d'una selecció de duets vocals i peces instrumentals compostes majoritàriament per C. Monteverdi i H. Purcell.

Dos grans compositors que s'emmarquen a l'alba de l'època barroca i il·lustren el pas dels madrigals, cançons i danses profanes cap a gèneres més complexos que ja inclouen representació teatral, com els entremesos, les mascarades i les primeres òperes. Aquestes representacions musicals combinen drames de temàtica mitològica amorosa amb les primeres melodies acompanyades per baix continu, danses i fragments instrumentals.

Intèrprets: Aina Martínez, soprano; Irina Cotseli, soprano; Sebastià Pou, violí i viola; Enrique Sánchez, flauta; Bruno Lucas, oboè; Pedro Barceló, llaüt i percussions; Christian Hoel Skjønhaug, contrabaix; Jaume Tomàs, clavecí.

ÀnimArt Ensemble és una agrupació formada per músics mallorquins provinents de diversos estils (clàssic, folk o jazz) que convergeixen en les seves ànsies d'explorar les sonoritats de la música antiga i apropar-les al públic.

Organització: Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santanyí

Gratuït. Reserva d'entrades a www.ticketib.com

Aforament limitat