Andrés Lima

El nostre espectacle es basa en un procés d'exploració sobre la prostitució. Un tema que ens fa plantejar-nos moltes preguntes, i en diferents plans, sobre la nostra visió com a ciutadans, com a éssers humans i com a artistes amb la voluntat de reflectir la nostra societat.

I ho farem donant veu als seus protagonistes, les prostitutes. Parlam amb elles, entram en els seus clubs, les acompanyam als seus carrers. Es tracta d'iniciar una recerca documental de la qual beurà un grup d'artistes–actrius, amb el propòsit de comprendre aquesta realitat i de plasmar-la en una obra teatral. L'espectacle neix al carrer i es mou fins a l'escenari. L'espectador viu aquesta experiència.

Desig, necessitat, secret, violència, tendresa, dolor, plaer, companyia, pagar per sexe, cobrar per sexe. L'experiència de la prostitució, posar-se en el seu lloc, pujar-se als seus talons, córrer el risc, comprendre.

Funció accessible El diumenge dia 9 la representació estarà disponible amb subtitulat, audiodescripció, bucle magnètic i so amplificat amb auriculars