Resum del curs

El SEO (acrònim de search engine optimitzation, optimització per a motors de recerca) o posicionament orgànic en cercadors és un dels canals de tràfic millor qualificats i que millors resultats de venda proporcionen a les empreses. Per aconseguir un òptim posicionament als motors de recerca, és necessari un ample coneixement sobre com funcionen i quins factors són necessaris contemplar a l¿hora de desenvolupar i optimitzar un lloc Web, tant a nivell tècnic com de continguts.

Aquest curs formatiu, de 40 hores de durada, és la continuació del curs Posicionament Web (SEO) per a emprenedors. Nivell Inicial, on s¿aprofundirà en conceptes més tècnics i en una metodologia més avançada.

A qui va dirigit

El curs està dirigit a alumnes que hagin cursat l¿anterior edició del curs sobre SEO que, en el seu defecte, tinguin ja coneixements de màrqueting i/o disseny/desenvolupament Web, procedents d¿estudis o cursos específics en aquest camps. Així mateix, er requereix un maneig mig(/avançat de navegació per Internet i en ofimàtica (maneig amb l¿ordinador i amb processadors de texts tipus Word i fulls de càlcul tipus Excel).

Imparteix: Juan Francisco Rodríguez Vázquez