Tot i Molt. Espectacles familiars

DEL PLA, UN CONCERT DIBUIXAT

Cia. Coloradas

Del pla, un concert dibuixat és una peça multidisciplinària per a tots els públics que reuneix música en viu, titelles, teatre d’objectes, videoart, dibuix en directe i visuals analògiques.

Aquesta peça neix de la necessitat humana de reconnectar amb la natura en una època en què la tecnologia ens aïlla i ens esclavitza en un entorn virtual, i ens desconnecta així de la nostra pròpia essència natural.

Com a punt de partida s’han triat els poemes de l’autora mallorquina Maria Antònia Salvà, una de les primeres poetesses modernes en llengua catalana. El seu grup de poemes Del Pla ens situa en el context visual d’aquest paisatge mallorquí.

A partir d’aquests versos es crea una realitat visual que connecta la cultura mallorquina i la unió amb la natura amb temes universals de l’ésser humà com l’amor, la mort, el desig, la por, la vida i la creativitat.

La protagonista de la nostra obra transita per aquests paisatges i hi descobreix qüestions intrínseques de l’ésser humà; es tracta d’un viatge iniciàtic.