COL·LAPSE. Màquina possible, una performance de Joan Morey

Màquina possible consisteix en una reactivació, adaptació i actualització de la performance TOUR DE FORCE (2017) per Can Balaguer. L'obra original traçava de manera poètica diversos recorreguts per la breu història de la sida, des de l'aparició de la malaltia i la seva conversió en pandèmia a finals del segle passat fins a les parafílies generades al voltant de la transmissió i la difusió del virus que la provoca, el VIH. De manera anàloga, s'estableix una correspondència entre el VIH i el SARS-CoV-2, causant de l'epidèmia del coronavirus. Màquina possible, basant-se en eixos temàtics com la pandèmia, l'impenetrable i l'empresonament, la protecció i l'exposició dels cossos o la fragilitat humana, configura una dramàtica maquinària de moviment coreogràfic, música i veu que pren l'interior de la casa com un espai de transmissió i memòria.

COL·LAPSE. Màquina possible és una producció de l'Ajuntament de Palma. Regidoria de Cultura i Benestar Social i Casal Solleric amb la col·laboració especial de Can Balaguer i HM Hotels.

INSCRIPCIONS OBERTES

Performance només amb inscripció prèvia. Cabuda limitada. Estricte codi de vestuari. Data límit per a la inscripció, divendres 17 a les 14 h. per mitjà del següent enllaç:

EXPOSICIÓ "COL·LAPSE. Màquina cèlibe" en el Casal Solleric, comissariada per Latitudes romandrà oberta fins al 6 de setembre de 2020.