Projecció de dos capítols de la sèrie Indetectables i posterior col·loqui.

CINEMA POSITIU

Creim en el cinema com creació i la seva visibilitat com eina per a lluitar contra l’estigma associat al VIH. Per això per segon any organitzam l’activitat CINEMA POSITIU, en col·laboració especial amb ALAS, Associació de Lluita Anti-Sida de les Illes Balears, amb més de 30 anys fent prevenció i donant suport a les persones amb VIH.

Amb la projecció de dos capítols d’Indetectables, la primera sèrie de ficció en línia, sobre la salut sexual i la diversitat a Espanya, iniciada el 2016 per l’ONG Apoyo Positivo.

VOLCÁNICA, d’Alberto Velasco (Espanya - 12’)

Carlota té una guerra oberta amb la portera de la seva comunitat, Candela, a la qual considera una persona de risc. Carlota no sempre ha sabut que el VIH no entén d’estatus social, de gènere o d’orientació sexual. Ha hagut d’aprendre-ho tenint-ho més a prop.

O NO SERÁ, de Sally Fenaux (Espanya - 14’)

El feminisme serà antiracista i interseccional o no serà. En un món de conquestes feministes normatives, un grup de dones dissidents lluita per a arribar a una igualtat real per a tota dona, no sols la que representa la norma de poder.

Taula rodona amb:

Jorge Garrido, director d’ Apoyo Positivo i productor executiu d’IINDETECTABLESI

Paz Alcoverro, artista visual i col·laboradora d’ALAS

Mª Luisa García, coordinadora de Creación Positiva

Modera: Joan Viver, coordinador d’ALAS

Amb el suport de l’Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Palma