Nafas Ensemble, Efrén López i Christos Barbas s'ajunten en aquesta ocasió per a oferir un programa combinat de composicions originals en el qual amalgamaran tota la seva sapiència i bagatge musical.

Tots ells ens endinsaran gradualment en els seus diferents mons estètics. D'una banda el d'Efrén López, nedant constantment en la inspiració de la forta i rica tradició de la música mediterrània oriental i amb una aportació multiinstrumental i virtuosa extraordinària; d'altra banda el de Nafas Ensemble, on la força i l'espontaneïtat de les seves composicions troben en el contemporani el seu ingredient més preat. Per a completar el triangle, el finíssim i elegant intèrpret de ney i també compositor, Christos Barbas, ens banyarà amb el seu exquisit so.

Efrén López, ud, laouto, oğur sazı, rabab, tanbur, kudüm, viola de roda.

Christos Barbas, ney i acordió

Enric Pastor, violí i viola

Dmitry Struchkov, violoncel

Wojtek Sobolewski, contrabaix i percussió

Jaume Compte, ud, dobro i percussió

..........................

OBSERVACIONS

Entrada lliure amb invitació - Cabuda limitada

· Només es poden retirar 2 INVITACIONS PER PERSONA.

· Assegurau-vos de dur les entrades impreses o descarregades al vostre telèfon mòbil.

· Per tal d'assegurar un accés esglaonat al recinte, hem establert dues franges d'entrada: de 20.30 a 21 h. i de 21 a 21.30 h.

· Respectau l'horari de l'entrada de la invitació que heu escollit. Per evitar aglomeracions a l'entrada de l'activitat, es recomana assistir amb prou temps d'antel·lació

· L'accés al recinte s'efectuarà per l'Avinguda d'Antoni Maura / Passeig de Baix Murada

· Pel be de tots, es prega observar les mesures de seguretat vigents establertes per les autoritats sanitàries: distància interpersonal de 1'5 metres i ús de la mascareta quan aquesta distància no sigui possible. L'ús de mascareta és obligatori en tot moment, fins a ocupar el seu seient.

· Pregam que faceu cas de les indicacions del personal responsable de l'activitat