Litore Quartet

Obres d'Aaron Siebert, Guillermo Lago, Javier Girotto, George Gershwin, G. Schiavi i Marc Mellits

Litore Quartet és un quartet de saxòfons de recent creació que treballa amb repertori per a aquesta formació, des d'obres clàssiques fins a obres de nova composició. Està integrat per Jaime Estévez (saxòfon soprano), Sira Pellicer (saxòfon alt), Hugo Lomba (saxòfon tenor) i Miquel Flores (saxòfon baríton), alumnes de l'Aula de Saxòfon del Conservatori Superior de les Illes Balears (CSMIB) i procedents de diferents zones de la Península: Galícia, Catalunya i València.

Formen aquest conjunt a l'inici del curs 2019-2020, sota la tutela de Beatriz Tirado i Rodrigo Vila, i poc després s'estrenen com a conjunt en un concert dins el cicle de concerts MSS Autumn Series. Destaca també la seva participació en el Mallorca Saxophone Festival 2020 pocs mesos després de la seva creació.

Reben classes magistrals de personalitats com David Brutti, Daniel Gauthier i Carl-Emmanuel Fisbach. Entre els seus èxits recents destaca la seva participació en la semifinal del concurs de saxòfon Tribuna Sax Ensemble 2020, així com la seva selecció per al Cicle de Música a la Cambra a Can Balaguer 2020 (Palma).