Palmanova, Magaluf, Son Ferrer

ZONA II – Divendres 9 d'octubre 2020

12. Trattoria pizzeria da Bruno – Roses Bermejo, 24, LC. 1 (Palmanova)

Reserves: 646 153 988

Primer: Rotlle de bresaola amb mussolina de formatge de cabra damunt llit de ruca.

Segon: Espaguetis a la puttanesca.

Postre: Tres cubs de pannacotta de vainilla, xocolata i cafè.

Beguda:Aigua, refresc i copa de vi negre, rosat i blanc.

Preu: 16€

13. My Thai – Paseo del mar, 12 (Palmanova)

Reserves: 971 680 682

Primer: Rotlle de primavera.

Segon:Pollastre amb curri panang amb verdures i brots de bambú amb llet de coco.

Postre: Pastís de pastanaga

Beguda:Copa de vi o cervesa i aigua.

Preu: 12€

14. NO STRESS WINE&PROSECCO – Paseo del mar, 12 (Palmanova)

Reserves: 971 772 732

Primer: Ensalada de carxofes amb parmesà ratllat i melmelada de tomàtiga.

Segon: Risotto de carxofes amb gotes d'oli de tòfona blanca.

Postre: Bignè amb crema pastissera

Beguda: Copa de vi negre/blanc, aigua o refresc

Preu: 14€

15. Restaurante Ciro´s – Paseo del mar, 3 (Palmanova)

Reserves: 971 68 10 52

Primer: Aguiat de peix ametllat a l'estil eivissenc.

Segon: Confit de lluç amb ceba caramel·litzada i panses damunt llit de patates a rodelles.

Postre: Pannacotta de Baileys

Beguda: Copa de Rioja, canya, aigua o refresc

Preu: 16€

16. Padthaiwok – Avda. Pere Vaquer Ramis, 49. LC. 3 (Magaluf)

Reserves: 640 704 549

Primer: Wanton de formatge i llagostins.

Segon: Pad thai de pollastre.

Postre: Sticky rice amb mango.

Beguda: Aigua o canya.

Preu: 14€

17. EMBAT by Vistasol – Alta 5, Hotel Apartamentos Vistasol (Magaluf, Palmanova)

Reserves: 615 167 228

Primer: Torrada de gambot amb ceba caramel·litzada i formatge de cabra.

Segon:Marmitako de tonyina vermella damunt patates especiades i crocant de cebes.

Postre:Crep farcida de gelat de xocolata blanca i ametles.

Beguda: Aigua, refresc i copa de vi o cervesa.

Preu: 16€

18. Restaurant poliesportiu de Magaluf – Miño, S/N (Magaluf)

Reserves: 971 130 753

Primer: Bullabessa de peix i marisc.

Segon: Turnedó de filet de vedella amb salsa de tòfona, patata gratinada i cirerols.

Postre: Semifred de taronja amb fruites del bosc

Beguda: Aigua i vi.

Preu: 16€

19. Mesón Son Ferrer – Mussol, 4 (Son Ferrer)

Reserves: 971 230 978

Primer: Arròs a la marinera a l'estil de la casa.

Segon: Broqueta de milfulls de presa ibèrica amb pedro ximenes.

Postre: Peres confitades amb vi negre de Ribera del Duero.

Beguda: Copa de Rioja, canya, aigua o refresc.

Preu: 16€