Cala Fornells, el Toro, Calvià, es Capdellà, Cas Català, Son Caliu
ZONA I Divendres 2 d'octubre 2020
1. La Gritta L'Espiga, 9 (Cala Fornells)
Reserves: 971 686 022
Primer: Taco mexicà de xulla ibèrica i salsa de sobrassada i mel
Segon: Confit de pato a la naranja con puré de boniato
Postre: Crema de mascarpone amb fraules amb vinagre de Mòdena i cruixent de canyella.
Beguda: Copa de vi, cervesa o refresc
Preu: 16€
2. Bar Es Trinxet Major, 49 (Calvià)
Reserves: 677 891 075
Primer: Cebiche de gambes
Segon: Galtes de porc amb vi negre
Postre: Púding de figues i nous
Beguda: Copa de vi blanc o negre, canya, aigua o refresc
Preu: 16€
3. Bar Nou Major, 7 (Es Capdellà)
Reserves: 971 233 170
Primer: Tombet amb ous
Segon: Calamars farcits
Postre: Tiramisú
Beguda: Copa de vi o canya
Preu: 16€
4. Bistro 49 Gran Vía, 49 (El Toro)
Reserves: 971 234 168 / 666 999 018
Primer: Duo de bunyols amb ensalada i maionesa de wasabi.
Segon: Carabassí farcit amb filet de vedella capolada casolà i patates gratinades.
Postre: Tiramisú de Disaaronno.
Beguda: Copa de vi ecològic.
Preu: 16€
5. Restaurante La Terraza Port Adriano (El Toro)
Reserves: 971 232 728
Primer: Crema de porros amb làmines de gamba i oli de tòfona
Segon: Confit d'ànec amb salsa de taronja
Postre: Pastís de pastanaga i fruites vermelles
Beguda: Copa de vi, refresc o cervesa
Preu: 16€
6. Vino del Mar Port Adriano, 3C (El Toro)
Reserves: 971 237 360 / 637 749 120
Primer: Ensalada caprese amb tomàtiga rosa mallorquina, burrata i pluja d'alfàbrega.
Segon: Tagliatelle frutti di mare amb llagostins tigre, cloïsses i musclos gallecs amb salsa de tomàtiga fresca, pebres i vi blanc.
Postre: Mousse de mango amb nous garapinyades.
Beguda: Copa de vi, canya, aigua o refresc.
Preu: 16€
7. El Faro del Toro Port Adriano, módulo 4, LC. 3 (El Toro)
Reserves: 971 232 676
Primer: Mixt El Faro: Calamars a l'andalusa, seitons fregits i pebres de Padrón.
Segon: Filets de gall de Sant Pere fregits amb ceba i guarnició de patates cuinades i verdures.
Postre: Pastís de pastanaga casolà.
Beguda: Copa de vi, aigua o cervesa
Preu: 16€
8. Los Platos de Soto Calvia, 3 (Cas Català)
Reserves: 638 451 758
Primer: Crema de bolets amb cabrales i cruixent de pernil
Segon: Garró rostit a baixa temperatura amb patata rostida i puré de poma.
Postre: Pastís de pastanaga
Beguda: Aigua, canya o copa de vi
Preu: 16€
9. Luis Restaurante Ctra. Palma Andratx, 4 (Cas Català)
Reserves: 971 703 013
Primer: Tàrtar de tonyina i alvocat amb coriandre i llima.
Segon: El nostre carro de rostits amb filet à la broche amb puré de patates i carabassa.
Postre: Crep farcida de crema de taronja i xocolata calenta
Beguda: Aigua i oferta de vins
Preu: 16€
10. Eagle Campoamor, 2 (Bendinat)
Reserves: 638 451 758
Primer: Risotto de bolets
Segon: Bacallà gratinat
Postre: Cheescake
Beguda: Copa de vi, canya o aigua
Preu: 16€
11. Mesón Son Caliu Avda. Son Caliu, 1 (Son Caliu)
Reserves: 971 680 086
Primer: Ous trencats amb bacallà, sobrassada i allioli de tòfona negra.
Segon:Coa de bou estofada a l'estil cordovès amb puré rústic de iuca.
Postre: Cruixent de pasta filo farcit amb fruita tropical i crema de Nutella.
Beguda: Copa de Rioja, canya, aigua o refresc.
Preu: 16€