Cala Fornells, el Toro, Calvià, es Capdellà, Cas Català, Son Caliu

ZONA I – Divendres 2 d'octubre 2020

1. La Gritta – L'Espiga, 9 (Cala Fornells)

Reserves: 971 686 022

Primer: Taco mexicà de xulla ibèrica i salsa de sobrassada i mel

Segon: Confit de pato a la naranja con puré de boniato

Postre: Crema de mascarpone amb fraules amb vinagre de Mòdena i cruixent de canyella.

Beguda: Copa de vi, cervesa o refresc

Preu: 16€

2. Bar Es Trinxet – Major, 49 (Calvià)

Reserves: 677 891 075

Primer: Cebiche de gambes

Segon: Galtes de porc amb vi negre

Postre: Púding de figues i nous

Beguda: Copa de vi blanc o negre, canya, aigua o refresc

Preu: 16€

3. Bar Nou – Major, 7 (Es Capdellà)

Reserves: 971 233 170

Primer: Tombet amb ous

Segon: Calamars farcits

Postre: Tiramisú

Beguda: Copa de vi o canya

Preu: 16€

4. Bistro 49 – Gran Vía, 49 (El Toro)

Reserves: 971 234 168 / 666 999 018

Primer: Duo de bunyols amb ensalada i maionesa de wasabi.

Segon: Carabassí farcit amb filet de vedella capolada casolà i patates gratinades.

Postre: Tiramisú de Disaaronno.

Beguda: Copa de vi ecològic.

Preu: 16€

5. Restaurante La Terraza – Port Adriano (El Toro)

Reserves: 971 232 728

Primer: Crema de porros amb làmines de gamba i oli de tòfona

Segon: Confit d'ànec amb salsa de taronja

Postre: Pastís de pastanaga i fruites vermelles

Beguda: Copa de vi, refresc o cervesa

Preu: 16€

6. Vino del Mar – Port Adriano, 3C (El Toro)

Reserves: 971 237 360 / 637 749 120

Primer: Ensalada caprese amb tomàtiga rosa mallorquina, burrata i pluja d'alfàbrega.

Segon: Tagliatelle frutti di mare amb llagostins tigre, cloïsses i musclos gallecs amb salsa de tomàtiga fresca, pebres i vi blanc.

Postre: Mousse de mango amb nous garapinyades.

Beguda: Copa de vi, canya, aigua o refresc.

Preu: 16€

7. El Faro del Toro – Port Adriano, módulo 4, LC. 3 (El Toro)

Reserves: 971 232 676

Primer: Mixt El Faro: Calamars a l'andalusa, seitons fregits i pebres de Padrón.

Segon: Filets de gall de Sant Pere fregits amb ceba i guarnició de patates cuinades i verdures.

Postre: Pastís de pastanaga casolà.

Beguda: Copa de vi, aigua o cervesa

Preu: 16€

8. Los Platos de Soto – Calvia, 3 (Cas Català)

Reserves: 638 451 758

Primer: Crema de bolets amb cabrales i cruixent de pernil

Segon: Garró rostit a baixa temperatura amb patata rostida i puré de poma.

Postre: Pastís de pastanaga

Beguda: Aigua, canya o copa de vi

Preu: 16€

9. Luis Restaurante – Ctra. Palma – Andratx, 4 (Cas Català)

Reserves: 971 703 013

Primer: Tàrtar de tonyina i alvocat amb coriandre i llima.

Segon: El nostre carro de rostits amb filet à la broche amb puré de patates i carabassa.

Postre: Crep farcida de crema de taronja i xocolata calenta

Beguda: Aigua i oferta de vins

Preu: 16€

10. Eagle – Campoamor, 2 (Bendinat)

Reserves: 638 451 758

Primer: Risotto de bolets

Segon: Bacallà gratinat

Postre: Cheescake

Beguda: Copa de vi, canya o aigua

Preu: 16€

11. Mesón Son Caliu – Avda. Son Caliu, 1 (Son Caliu)

Reserves: 971 680 086

Primer: Ous trencats amb bacallà, sobrassada i allioli de tòfona negra.

Segon:Coa de bou estofada a l'estil cordovès amb puré rústic de iuca.

Postre: Cruixent de pasta filo farcit amb fruita tropical i crema de Nutella.

Beguda: Copa de Rioja, canya, aigua o refresc.

Preu: 16€