Amb una història breu però fulgurant, el grup Traginada es va convertir en referent de la música popular, a Menorca i a fora de l'illa, en una època marcada per una realitat i un horitzó de canvis en la societat i en la cultura, amb el rerefons de la dignificació de la cultura popular i de la pròpia identitat col·lectiva. Volem recrear aquest sentit d'irrupció: sobretot, una nova manera d'entendre la música popular, que havia estat segrestada durant molts anys pel folklorisme d'una dictadura que la tenia relegada a l'àmbit purament domèstic i pintoresc, i més si era expressada en llengua diferent de l'única oficial del règim.

Més de 40 anys més tard, els millors solistes menorquins ens presenten la seva particular visió del repertori més conegut de l'històric grup, amb una aposta forta per una instrumentació acurada i alhora contundent, uns arranjaments musicals que toquen diferents estils i la força de la polifonia vocal.

Solistes: Maria Camps, Clara Gorrias, Cris Juanico, Anna Ferrer, Miquel Mariano i Guiem Soldevila

Direcció musical i artística: Annabel Villalonga i Joan Carles Villalonga

..........................

OBSERVACIONS

Entrada lliure amb invitació - Cabuda limitada

· Només es poden retirar 2 INVITACIONS PER PERSONA.

· Assegurau-vos de dur les entrades impreses o descarregades al vostre telèfon mòbil.

· Per tal d'assegurar un accés esglaonat al recinte, hem establert dues franges d'entrada: de 20.30 a 21 h. i de 21 a 21.30 h.

· Respectau l'horari de l'entrada de la invitació que heu escollit. Per evitar aglomeracions a l'entrada de l'activitat, es recomana assistir amb prou temps d'antel·lació

· L'accés al recinte s'efectuarà per l'Avinguda d'Antoni Maura / Passeig de Baix Murada

· Pel be de tots, es prega observar les mesures de seguretat vigents establertes per les autoritats sanitàries: distància interpersonal de 1'5 metres i ús de la mascareta quan aquesta distància no sigui possible. L'ús de mascareta és obligatori en tot moment, fins a ocupar el seu seient.

· Pregam que faceu cas de les indicacions del personal responsable de l'activitat