MARALA (València – Catalunya – Mallorca)

Encetam aquesta nova edició de Cançons de la Mediterrània amb un dels grups vocals femenins més importants de l’escena musical actual d’arreu dels països catalans: MARALA

Elles són Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort, tres dones músics i compositores de Catalunya, Mallorca i el País Valencià.

S’acosten a la música d’arrels tradicionals des d’una mirada jove i amb molta atenció a la polifonia vocal. A partir d’un repertori de cançons pròpies i temes tradicionals adaptats a l’època actual, aborden temes com la igualtat de gènere i el patrimoni cultural dels Països Catalans.

A trenc d’alba és el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions originals que giren l’ullada cap a les arrels. Una proposta lluminosa i trencadora que respira amb alens femenins, i on han col·laborat músics com Aleix Tobías, Xarim Aresté, Xavi Lozano i Faneka.

Dalt de l’escenari s’evidencia la complicitat de les veus i els cossos. Es mostren tal com són: valentes i feministes, despertes i conscients alhora que sensibles i vulnerables, carismàtiques i virtuoses. Són la llum que esvaeix la fosca.

El presenten en directe acompanyades de Roger Martínez a la percussió i Xavi Lozano a les flautes.

NORMES COVID

· L’ús de la mascareta serà obligatori en tot el recinte, tota l’estona.

· Per tal de poder realitzar possibles rastrejos, per a poder accedir al recinte es recollirà nom complet i telèfon de contacte a tots els assistents. No es permetrà l’entrada a qui no vulgui facilitar les seves dades.

· El consum de begudes i aliments només és permès a les zones delimitades a tal efecte.