Llampuga amb pebres és el projecte de quatre músics tavernaris: Joan Fullana, Joan Tomàs Martínez, Gori Matas i Joan Vila amb el qual s'endinsen dins el món de l'havanera d'una manera moderna i desinhibida, reinterpretant la cançó marinera tradicional des d'un punt de vista nou i fresc.

Amb un repertori format principalment per havaneres antigues i composicions pròpies, navegarem pels orígens de l'havanera i el significat de les cançons marineres en un concert divertit i ple d'humor.

................

IMPORTANT: A causa de l'estat d'alarma (Reial decret 463/2020, de 14 de març) per a la gestió de la crisi del coronavirus covid-19, aquest espectacle, inicialment programat per al 27 de març, HA ESTAT AJORNAT a la data que s'indica en aquest web.

Les entrades adquirides per als espectacles que han estat ajornats, seran vàlides per a la nova data. Però, si ho desitjau, podeu retornar les vostres entrades i us reemborsarem l'import de la mateixa manera que varen ser adquirides:

· Entrades adquirides per via telemàtica a través del nostre canal de venda en línia: enviau un correu electrònic a teatrexescfortezaoficina@palma.cat o telefonau al número 971 710 986 en horari de 9 a 14 h, indicant el vostre nom i llinatge, correu electrònic, número d'operació de les entrades, títol de l'espectacle, dia i hora de l'espectacle. L'import es reemborsarà directament al número de targeta amb el qual efectuàreu el pagament.

· Entrades adquirides presencialment al punt de venda del Teatre Mar i Terra: Dimarts, dimecres i divendres, de 16:30 a 21:30 h. Cal dur les entrades físiques. El reemborsament s'efectuarà de la mateixa manera que va ser realitzat (en efectiu o targeta).

Tot agraint la vostra comprensió, us demanam que disculpeu les molèsties.