ROULOTTE

Miquel Garcia - Veu i guitarra

Bernat Company - Bateria

Tito Dávila - Teclats

Pep Estrada - Baix

Marc Grasas - Guitarra, lap steel, pedal steel

Amb dos discs editats i un ampli recorregut en directe per grans i petits escenaris de Mallorca i la Península, la banda mallorquina Roulotte, creada el 2012, torna aquest 2020 amb el seu tercer disc, titulat Le Mans i amb vocació de projecció exterior. En aquesta nova etapa destaquen els canvis a la formació original, un nou plantejament sonor i, per primera vegada, la inclusió de tres cançons en català d’un total de dotze que conté l’àlbum, totes amb lletra i música de Miquel Garcia.

A càrrec de la producció musical, hi ha estat el veterà teclista i compositor argentí Tito Dávila, un dels músics més rellevants de l’escena rock a Hispanoamèrica i a Espanya. Dávila va ser membre del grup Enanitos Verdes als anys 80, i en els darrers temps ha estat company de gires i gravacions d’Andrés Calamaro, Miguel Ríos, Ariel Rot, Los Ronaldos i Estopa, entre molts més. S’han unit al projecte dos músics de respectada i reconeguda trajectòria: El guitarrista i compositor català resident a Mallorca Marc Grasas (Els Pets, Bars, Nua) i el baixista Pep Estrada (Jaume Anglada, Joan Bibiloni, Riki López, Daniel i la Quartet de Baño Band…).

La gravació s’ha realitzat a Santa Maria del Camí (Mallorca) amb Pere Estelrich com a tècnic de so. Les mescles i la masterització han estat feina de l’enginyer Jordi Solé als prestigiosos estudis Music Lan d’Avinyonet de Puigventós (Figueres) amb tres premis Grammy a les seves prestatgeries. Per les seves instal·lacions han passat artistes com Lluís Llach, Jarabe de Palo, Fito & Fitipaldis, Enrique Bunbury, Sopa de Cabra, Shakira, Macaco, Mariah Carey, Lax’n’Busto, Antònia Font o Albert Pla.