Amb el seu anterior treball Folk Souvenir, la cantant manacorina Joana Gomila va sacsejar el món de la música tradicional amb una manera de fer tan personal com atrevida. Hi ha hagut pocs discs que hagin capturat de manera tan fidel l'ànima mateixa d'aquestes tonades, en part, paradoxalment, per la seva capacitat d'alliberar-les de les cotilles i reimaginar-les des de punts de vista calidoscòpics.

En el seu nou treball, Paradís, Gomila parteix d'un nou format a duo amb Laia Vallès amb qui fa anys que col·labora. Amb un so cada cop més expansiu i transgressor (teclats, sintetitzadors, samplers) aprofundeixen en l'esperit de recerca i experimentació que va donar impuls al seu debut, i a la vegada n'eixamplen el llenguatge sonor incorporant cançons de composició pròpia, doblant-ne l'ambició i llançant-se de cap a l'aventura.

Amb Joana Gomila no existeix res semblant a la zona de confort. La seva música és sempre un repte. És precisament això el que la fa única.

OBSERVACIONS

Entrada lliure amb invitació - Cabuda limitada

· Només es poden retirar 2 INVITACIONS PER PERSONA.

· Assegurau-vos de dur les entrades impreses o descarregades al vostre telèfon mòbil.

· Per tal d'assegurar un accés esglaonat al recinte, hem establert dues franges d'entrada: de 20.30 a 21 h. i de 21 a 21.30 h.

· Respectau l'horari de l'entrada de la invitació que heu escollit. Per evitar aglomeracions a l'entrada de l'activitat, es recomana assistir amb prou temps d'antel·lació

· L'accés al recinte s'efectuarà per l'Avinguda d'Antoni Maura / Passeig de Baix Murada

· Pel be de tots, es prega observar les mesures de seguretat vigents establertes per les autoritats sanitàries: distància interpersonal de 1'5 metres i ús de la mascareta quan aquesta distància no sigui possible. L'ús de mascareta és obligatori en tot moment, fins a ocupar el seu seient.

· Pregam que faceu cas de les indicacions del personal responsable de l'activitat