Resum del curs

Amb el curs d'Introducció a la programació estructurada i modular amb Python aprendràs les estructures bàsiques que s'utilitzen per crear programes d'ordinador.

Python és un llenguatge potent, ràpid i senzill d'aprendre que permet crear tot tipus d'aplicacions. En els últims anys el llenguatge s'ha fet molt popular gràcies a la gran quantitat de llibreries que té, que ajuden a realitzar moltes tasques habituals sense necessitat d'haver de programar des de zero, a què es pot desenvolupar per a múltiples plataformes (Linux, MacOS, Windows ...) ja que és gratuït.

A l'acabar el curs seràs capaç d'escriure petits programes i comptaràs amb els coneixements necessaris per a abordar altres cursos de programació més avançats.

A qui va dirigit

Prioritàriament dirigit a persones en edat laboral i empadronades a Palma.

Persones motivades per aprendre programació en codi.

Imprescindible:

- Comptar amb DNI o NIE vigent.

- Trobar-se en edat laboral en el moment d'iniciar el curs.

- Ús fluid de l'ordinador, navegador Web, etc. Tenir coneixements clars de conceptes informàtics: sistema operatiu, aplicació, processador, memòria RAM, emmagatzematge, etc.

- Disposar d'ordinador portàtil per realitzar les hores en línia del curs amb les següents característiques mínimes de maquinari i programari: portàtil Linux / MacOS / Windows amb 4 GB de RAM (recomanable 6GB).

Imparteix: Pedro Capó Moragues