Resum del curs

Amb aquest curs introductori adquiriràs els coneixements i habilitats necessàries per a ser capaç d'identificar els riscos potencials derivats de la utilització d'Internet, així com poder defensar-te dels mateixos per protegir la teva privacitat en tot moment.

Tindràs accés a abundant material teòric i tècnic sobre seguretat informàtica, i hauràs tractat amb situacions pràctiques relacionades amb la temàtica: vulnerabilitats, atacs, instal·lació, configuració i gestió de programari de seguretat, creació de polítiques de seguretat, etc.

A qui va dirigit

Prioritàriament ciutadania de Palma en edat laboral. Persones motivades per aprendre seguretat informàtica. Especialment ideat per a professionals d'àrees relacionades amb la informàtica i principalment amb la ciberseguretat: programadors, dissenyadors, màrqueting, comunicació, enginyers, etc.

Imprescindible

Ús fluid de l'ordinador, navegador web, etc. Tenir coneixements clars de conceptes informàtics: sistema operatiu, aplicació, processador, memòria RAM, emmagatzematge, etc. Disposar d'ordinador portàtil amb les següents característiques mínimes de maquinari i programari: Portàtil Linux / macIOS / Windows 7 o superior amb almenys 4 GB de RAM.

Imparteix: Francisco Javier Hernández Duque