Resum del curs

Vols millorar els resultats de la teva botiga en línia? En aquesta xerrada ens introduirem en els principals conceptes de conversió d'una botiga en línia i com la Intel·ligència Artificial ens pot ajudar a millorar el rendiment del teu eCommerce.

Tractarem:

1.- Com la intel·ligència artificial pot millorar l'experiència de l'usuari/ària a la botiga en línia.

2.- Com la intel·ligència artificial pot millorar la precisió de la segmentació de clients i la personalització del màrqueting.

3.- Implementació d'eines d'intel·ligència artificial per a l'anàlisi de dades de vendes i la seva aplicació a la presa de decisions.

I algunes sorpreses més!

Descobreix quines parts de la teva botiga en línia han de millorar i quines eines IA hi ha disponibles amb aquesta finalitat. Treu tot el profit a les vendes digitals!

¿Quieres mejorar los resultados de tu tienda online? En esta charla nos introduciremos en los principales conceptos de conversión de una tienda online y cómo la Inteligencia Artificial puede ayudarnos a mejorar el rendimiento de tu eCommerce.

Trataremos:

1. Cómo la inteligencia artificial puede mejorar la experiencia del usuario/a en la tienda online.

2. Cómo la inteligencia artificial puede mejorar la precisión de la segmentación de clientes y la personalización del marketing.

3. Implementación de herramientas de inteligencia artificial para el análisis de datos de ventas y su aplicación en la toma de decisiones.

¡Y algunas sorpresas más!

Descubre qué partes de tu tienda online deben mejorar y qué herramientas IA hay disponibles para tal fin. ¡Saca todo el provecho a las ventas digitales!

A qui va dirigit

Imparteix / Imparte: Alexandre Fonseca Lacomba