Preinscripció prevista a partir de: 18/12/2020

Sistema de formació a distància: Google Classroom. Necessitaràs un correu electrònic i accés a Internet mitjançant ordinador, mòbil o altre dispositiu.

Resum del curs

Aprendre a manejar un programa de disseny 3D gratuït (Sketchup Windows) per posteriorment imprimir en 3 dimensions amb una impressora de filament PLA.

A qui va dirigit

Prioritàriament dirigit a persones en edat laboral empadronades a Palma.

Motivats i interessats per aprendre disseny tècnic 3D i l'obtenció de peces mitjançant la impressió 3D. Tenir un nivell mínim d'estudis de batxillerat i/o equivalent. Recomanat per a dissenyadors industrials i de producte, enginyers, arquitectes i decoradors. Es valorarà experiència prèvia en l'ús d'eines de disseny gràfic 2D i nocions bàsiques d'anglès.

Imprescindible:

. Coneixements i utilització activa del maneig d'un ordinador i Internet.

. Disposar d'ordinador i connexió a Internet durant el curs en línia. En tot cas és imprescindible tenir ratolí amb rodeta central, webcam, altaveus i micròfon per les vídeo conferències al llarg del curs.

Mínim hardware recomanat:

- 1 GHz processador

- 4GB RAM

- 16GB disc dur

- 500MB lliures al disc dur

- 3D-class vídeo card amb 512MB de memòria o amb ajudes d'acceleració de hardware.

Versions Windows acceptades: 7, 8 i 10 (64 bits). Compatible 100% amb OpenGL. En el cas que siguis usuari d'ordinador Mac assegura't de tenir instal·lat el sistema operatiu Windows 64 bits.

Imparteix: Jordi Mejías Cazorla