ESDEVENIMENT PRESENCIAL

GUSTOSAMENT MALLORQUÍ

Terres mallorquines, aquelles plenes de camps pintats per colors com Ametllers, oliveres i tarongers. Terres d’herbes i d’embotits que guaiten per les cuines de ca nostra. Idò, de Diario de Mallorca, proposa una cita gastronòmica per connumerar els aliments essencials de la nostra estimada illa, recordant així que és el que fa que els nostres plats siguin únics.

PROGRAMA

19.00h TAULA DE DEBAT GASTRONÒMIC

Participen

Joan Mayol, President de la DO Oli de Mallorca

Barbara Mesquida, Propietaria Celler Mesquida Mora

Martí Solivellas, President de la Cooperativa Pagesa de Pollença

Andreu Palou, President de la IGP Sobrassada de Mallorca

Maties Balaguer, vocal titular d’ametlla de Mallorca

Modera: Carlota Pizà, coordinadora de IDÒ!

20.00h TAST GASTRONÒMIC DE PRODUCTES LOCALS ALS JARDINS DEL CLUB

20.30h SHOWCOOKING

Per part del cuiner Rodrigo Vallejo