Highlands és la nova creació de Mal Pelo, un espectacle on la música ens obre la porta del temps, una membrana on vibra l’imaginari de l’espiritualitat.

L’espectacle parla de la passió i de l’anhel de trobar aquest lloc inhòspit, salvatge i inabastable que és Highlands. De les nostres preguntes, les dels petits humans.

Un espectacle on la dansa i la música en directe ens envolta i ens projecta cap a una poètica vertical, entre la llum i l'obscuritat.

A Highlands, com a última peça del Bach Project, la reconeguda compañía Mal Pelo posa en diàleg la música de Bach amb altres compositors com Ärvo Part, Haëndel, Kurtag o Purcell, i amb el textos adaptats per a l’escena de Nick Cave, John Berger i Erri de Luca; en alguns casos traduïts a català i en altres en el seu text original.

Highlands tanca la tetralogia entorn la música de Bach amb la qual la companyia ha treballat els últims anys i que han resultat amb els seus 3 espectacles anteriors: Bach, On Goldberg Variations / Variations i Inventions.

Producció Mal Pelo

Coproducció Mercat de les Flors; Théâtre de l’Archipel – Scène Nationale de Perpignan; Théâtre Garonne – Scène européenne de Toulouse; ICEC – Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Teatre Principal de Palma, Consell Insular; Festival de Otoño, Comunidad de Madrid / Residència de creació Théâtre de l’Archipel – Scène Nationale de Perpignan / Amb la col·laboració Théâtre des Quatre Saisons de Gradignan – Scène Conventionnée, Temporada Alta – Festival Internacional d’Arts Escèniques, L’animal a l’esquena – Centre de Creació de Celrà