Focus

Una competició desgavellada d’amics i d’egos

En Llorenç i l’Ernest són dos grans amics de tota la vida. Els dos van decidir fa molt de temps que volien ser actors, però han tengut carreres desiguals. Mentre que en Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (igual que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no se n’ha acabat mai de sortir.

Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix tirar la tovallola, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d’autoajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest realment faria bé d’abandonar.

El que en Llorenç no podia preveure és que, contra tot pronòstic, el seu discurs motivador sembla que realment ha calat i l’Ernest fa un gir radical a la seva vida. De sobte les coses comencen a anar-li molt bé, en tots els sentits… molt més bé del que en Llorenç pot suportar. La compassió pel seu amic de l’ànima es transforma en una gelosia incontrolable i a partir d’aquell moment en Llorenç farà tot el que pugui per sabotejar l’èxit del seu gran amic.

Autor i direcció: Joel Joan I Hèctor Claramunt

Intèrprets: Joel Joan, Xavi Mira, Sandra Monclús, Eduard Muntada, Àfrica Alonso