25N, Dia internacional per a l'Eliminació de la violència envers les Dones

Companyia de dansa BAAL · L'entrada és gratuïta amb reserva prèvia a través del sistema de reserva d'entrades a www.eivissa.es

Nova Londres 2029. En una societat global en la qual les relacions personals són un privilegi, es troba Augustin, "chief technology officer" d'una empresa multinacional. Submergit en una rutina de feina que el situa en un buit immens, Augustin viu angoixat. La peculiar relació entre Nana, la seua nova companya, es veurà alterada per un nou escenari, un tercer element que s'intercalarà en la convivència i que la portarà a plantejar-se la seua existència. Nana es va crear segons els cànons estereotipats de cosificació i objectualització de la dona, imperants en la nostra societat neoliberal, on el consum marca les regles que els nostres cossos, reals o no, han de complir. Inspirada en sèries i films com El cuento de la criada, Black Mirror o Ex-machina. La relació de Nana amb el seu propietari Augustin, ens farà plantejar-nos preguntes sobre les relacions sentimentals i sexuals. Cap a on es dirigeix la Humanitat? Què passarà amb la reproducció de la nostra espècie?

Aquesta activitat s'emmarca dins les activitats del programa per al 25N, Dia internacional per a l'Eliminació de la violència envers les Dones, de l'Ajuntament d'Eivissa per aquest any 2020. I està finançada per la Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, a través de l'IBDona, i del Ministeri d'Igualtat, a través del Pacte d'Estat contra la violència de gènere.