A partir de 6 anys

L'espectacle Una flor no fa estiu agafa com a eix central la rondalla La flor romanial, el viatge que fa en Bernadet per trobar aquesta flor que tot ho cura. Durant aquest viatge, en Bernadet anirà coincidint amb molts d'altres personatges de la rondallística de Mossèn Alcover que l'ajudaran, o no, a aconseguir la seva fita. És un viatge d'autoconeixement, la seva petita odissea.

Dos actors, amb només dos taburets i una tarima circular ens mostraran, amb un ritme trepidant, més de 45 personatges, combinant el clown, l'acrobàcia, la comèdia i el drama. L'espectacle pretén donar valor al llenguatge que trobam a les rondalles. Al llarg de l'obra aniran apareixent tot un seguit de paraules i expressions que han caigut en desús, però que són fàcilment comprensibles i que donen molta vida al nostre vocabulari. Els dos intèrprets han estat premiats amb el Premi ATAPIB2019 a la millor interpretació masculina "exaequo".

+ Principal Streaming Aquest espectacle compta amb la possibilitat de veure la funció des de ca vostra a un preu més reduït, adquirint una entrada en streaming