Durada aproximada

II Actes (150 minuts) amb pausa (30 minuts)

Idiomes

Alemany

La flauta màgica és un dels títols més coneguts i més representats de W.A. Mozart. Un conte de fades amb tocs d'humor, plagat de referències filosòfiques. La directora d'escena, Jorinde Keesmaat, ha apostat per una posada en escena actual, i presenta aquesta Flauta com un teatre contemporani, sense luxes romàntics.

Pamina, filla de la Reina de la nit, és segrestada per Sarastro. El príncep Tamino, captivat per la seva bellesa, accedeix a alliberar-la. Però no li serà fàcil. Per a aconseguir-ho, comptarà amb l'ajuda del caçador d'ocells Papageno, i amb una flauta màgica que modifica l'estat d'ànim de qui l'escolta.

Òpera en dos actes de W.A. Mozart, en alemany, amb libreto d'Emanuel Schikaneder basat en part en Lulu, oder die Zauberflöte, de A.J. Liebeskind, i en part en l'obra de Jean Terrasson, Sethos. Formalment és una singspiel, un tipus d'òpera popular alemanya on s'intercalen les parts cantades amb les parlades. Es va estrenar al Theater auf der Wieden, de Viena, el 30 de setembre de 1791, dos mesos abans de la mort de Mozart, qui la va dirigir personalment. A Espanya s'estrenà al Gran Teatre del Liceu, a Barcelona, el 15 de gener de 1925.

Una producció de l'Òpera Zuid de Maastricht (Països Baixos)

Principal Menut Servei gratuït de ludoteca per a infants de 3 a 12 anys el diumenge 18