Aquestes dues reconegudes artistes vilanovines fa temps que volien compartir el seu art. A la fi ha estat possible i ens presenten un espectacle de gran bellesa i emotivitat, on combinen la música original de la pianista i compositora amb la dansa i les castanyoles de la ballarina, que s'expressa tant amb el flamenc com amb altres estils.

Una trobada màgica, còsmica, arrelada a la Mediterrània, on els records d'infantesa i els moments vitals juguen al mateix temps amb l'atzar de la improvisació i la intensitat, i es converteixen en una nova experiència sonora i visual.

Alumna de Tete Montoliu, Lluís Vidal, Albert Bover o Iñaki Salvador, entre d'altres, Raspall és una de les pianistes i compositores més destacades i creatives de Barcelona, amb una producció discogràfica de més d'una dotzena d'àlbums que avalen una trajectòria coherent i personal.

Per la seva banda, la carrera professional de la ballarina Belén Cabanes passa per la Companyia de Dansa Espanyola de Barcelona i el Ballet Teatro Español de Rafael Aguilar, entre d'altres, i ha estat convidada a participar en els actes d'inauguració dels Jocs Olímpics de Pyeongchang, a Corea del Sud.

Elisabet Raspall, piano i composició

Belén Cabanes, castanyoles i ball