Sa Nostra Sala acull la mostra de l’obra de Maria-Antoinette Courtens (Oss, Paisos Baixos, 1944) una pintora consolidada amb un gran lligam amb l’illa d’Eivissa, on ha creat una part important de la seua obra pictòrica i fotogràfica. Sota el títol L’art és la meua vida. 2003-2024. Vuitanta anys, Maria-Antoinette Courtens ha fet ella mateixa una selecció del seu gran bagatge creatiu que abasta els seus darrers vint anys de creació artística, fent ús de les diverses tècniques que ha treballat durant més de seixanta anys de carrera artística que l’han portat a exposar, a més d’Eivissa, a diversos països europeus i una exposició antològica seua es va mostrar al Museu de Belles Arts de l’Havana, Cuba.

Per a aquesta exposició, que consta de 32 obres de diferents formats, ha seleccionat pintures acríliques sobre tela, gravats d’aiguatinta i fotografies combinades amb la tècnica del gravat. A més hi mostra alguns dels seus llibres-catàlegs d’edició limitada amb gravats originals. A la presentació a més, s’hi estrenarà el vídeo que ha realitzat Santiago Barberán sobre l’artista El arte es mi vida

A l’acte de presentació de la mostra hi ha assistit Miquel Costa, director insular de Cultura, Joan Albert Ribas, comissari de l’exposició, i Marie-Antonitte Courtens artista. Costa ha destacat el prestigi de Courtens "una artista que treballa de manera especial la llum i el color a les seues obres, que fan que les sales com Sa Nostra Sala s’omplin d’un esperit especial".

Joan Albert Ribas ha explicat que precisament la darrera etapa d’aquesta obra pictòrica i una selecció de la seua darrera obra gràfica és la que mostra ara en aquesta exposició, "el títol de la qual ja és tota una declaració d’amor cap al fet artístic: L’art és la meua vida. 2003-2024. Vuitanta anys. I és que també enguany compleix els vuitanta anys".