Exposició fotogràfica d’en Vicent Ferrer – ‘L’altra mirada’

El proper 27 de gener, a Can Jeroni a les 19.30 h, s’inaugura “L’altra mirada”, del fotògraf eivissenc Vicent Ferrer, fins al 26 de febrer de 2023. Una primera exposició individual on s’aposta per mostrar un gènere molt concret, la fotografia de carrer.

Els carrers d’Eivissa li serveixen per a oferir-nos una visió personal i íntima. Aquest inquiet buscador d’imatges, en aqueixa altra mirada, ens ofereix instantànies on primer pla i fons es superposen creant unes imatges contradictòries que, a poc a poc, prenen sentit; podem veure en una altra sèrie el moment precís en què la llum revela la bellesa i atura el temps a la manera de Cartier Bresson, un altre pols que es manifesta en la seua fotografia és l’assoliment d’expressar l’inestable, el moviment vora l’estàtic i permanent en gent anònima del carrer que queda sublimada d’aquesta manera.

Els pioners de la fotografia li serveixen de guia, inspirat pel treball de Leiter, Lander i Fan Ho, però també de la pintura: les perspectives, l’escorç i els punts de fuga de les pintures de Ferrer Guasch, son pare, que també convidà a contemplar amb una altra mirada la ciutat.